Asbest

Lad os varetage asbestsanering for dig

Henvender du dig til os omkring arbejde med asbest, vil du få en medarbejder ud til dit projekt, der er uddannet og autoriseret indenfor arbejdet med asbest.

Asbest er som udgangspunkt ikke skadeligt, før man begynder at arbejde med pladerne. Hos TOTAL BYG DANMARK ApS. er det vigtigt for os, at vi lever op til alle de krav og regulativer der er, når det kommer til at arbejde med asbest. 

Det er ikke blot når det handler om fjernelse og bortskaffelse. Det er i høj grad også, når det kommer til at passe på dit hjem eller din erhvervsbygning.

Desuden vil du, hvis du hyrer os til at varetage dit projekt, ikke skulle bekymre dig om at kontakte hverken kommune eller arbejdstilsynet. Dette varetager vi for dig. Vi sikrer at alt går efter forskrifterne, og at projektet er så overskueligt som muligt for dig.

Vi varetager alle opgaver med sanering og asbest, blandt andet

Vi varetager alle opgaver med sanering og asbest, blandt andet:

  • Gennemgang af din bolig eller dit byggeri, i forhold til lokalisering af asbest
  • Indvendig sanering
  • Udvendig sanering
  • Rengøring efter asbestsanering, både indendørs og udendørs
  • Rengøring af lofter, efter sanering
  • Sikring af at alle partikler og fibre er fjernet, så det ikke påvirker dit indeklima.

Vi kan både varetage opgaver med indvendig og udvendig fjernelse af asbest. Hvad end du er husejer eller har en erhvervsbygning, kan vi stå for sikker sanering af asbest. Du er garanteret arbejde af høj kvalitet og lige så høj sikkerhed.

Hos os gennemgår vi både hvilken type byggeri det drejer sig om, hvor omfattende det er og hvor lang tid projektet vil tage. Vi sætter en ære i åben kommunikation og klare tidshorisonter, så du ved præcis hvad du går ind til.

Det er vores fornemmeste opgave at passe på både vores kunder, vores medarbejdere, miljøet – og selvfølgelig det byggeri du hyrer os til at asbestsanere.

Dokumenter om asbest arbejde – Bly vejledning, Asbest vejledning, PCB vejledning.

    Galleri over asbest opgave: